Tesla televizori – odličan izbor za kvalitetno gledanje

Upoznajte se sa serijama Tesla televizora

Tesla televizori su vrhunski uređaji koji pružaju visokokvalitetnu sliku i zvuk. Tesla nudi tri serije televizora: Seriju 3, Seriju 6 i Seriju 9.

Serija 3

Najpovoljnija Serija 3 obuhvata televizore manjih dijagonala, među kojima mnogi nisu Smart. Tesla nudi i 720p televizore u Seriji 3, mada je većina modela FHD rezolucije i iz godine u godinu sve je manje 720p modela i modela bez Smart funkcija.

Serija 6

Serija 6 je najinteresantnija većini kupaca, jer nudi FHD i 4K Smart modele po konkurentim cenama, uz dijagonale sve do 58″.

Serija 9

Međutim, većina iskusnijih kupaca napominje da se prava vrednost Tesla televizora krije u Seriji 9, koja obuhvata najbolje Tesla televizore, pri čemu su i ti najbolji modeli daleko povoljniji od modela srednje klase mnogih brendova, tako im im cena uglavnom ne prelazi 500 evra za 55″. Od nedavno Tesla proizvodi i QLED televizore, koji čine deo Serije 9.

Karakteristike Tesla televizora

Svi Tesla televizori imaju elegantan dizajn i modernu tehnologiju koja pruža visokokvalitetnu sliku i zvuk. U zavisnosti od serije, neke od ključnih karakteristika Tesla televizora su:

  • Smart funkcija (Serije 6 i 9)
  • 4K rezolucija (Serije 6 i 9)
  • QLED tehnologija (Serija 9)
  • HDR tehnologija (Serije 6 i 9)
  • WiFi povezivost (Serije 6 i 9)
  • Bluetooth povezivost (Serije 6 i 9)

Neke od dodatnih karakteristika koje Tesla nudi su PVR funkcija, ugrađeni Chromecast, HDMI i USB priključci, kao i mogućnost povezivanja sa mobilnim uređajima i računarima.

Iskustva korisnika Tesla televizora

Kupci koji su se odlučili za Tesla televizore uglavnom su vrlo zadovoljni njihovim performansama i kvalitetom slike. Mnogi hvale odličan odnos cene i kvaliteta, kao i mogućnost povezivanja sa drugim uređajima.

Međutim, postoje i korisnici koji su imali neke probleme sa softverom ili kvalitetom slike, ali ovi slučajevi su retki i Tesla je poznat po odličnoj korisničkoj podršci koja brzo rešava probleme.

Tesla televizori: Stalno napredovanje i popularnost

Kada govorimo o televizorima, Tesla je jedan od najpopularnijih brendova na tržištu Srbije. Sa tri serije televizora, koja nude različite dijagonale i opcije, Tesla pokriva širok spektar kupaca.

WebOS i druge opcije

Među Tesla televizorima, preporučuju se modeli sa LG-ovim operativnim sistemom WebOS, koji mnogi korisnici smatraju jednim od najboljih na tržištu. Iako Tesla koristi stariju verziju ovog operativnog sistema, to ne umanjuje njegovu funkcionalnost i lakoću korišćenja. Pored toga, noviji Tesla modeli poseduju brojne druge opcije, kao što su 5Ghz Wi-Fi, Google Assistant i ARC, kao i opcije proširenja interne memorije televizora fleš diskom. Ipak, neki korisnici primetili su nedostatak funkcija kao što su HDMI 2.1 i 120Hz ekrana, koje bi Tesla televizore učinile idealnim za gaming.

Od Serije 3 do Serije 9

Tesla nudi tri serije televizora – Seriju 3, Seriju 6 i Seriju 9. Najpovoljniji su modeli Serije 3, koji obuhvataju televizore manjih dijagonala, među kojima mnogi nisu Smart. Međutim, većina modela je FHD rezolucije, a u poslednje vreme sve je manje 720p modela i modela bez Smart funkcija. Serija 6 nudi FHD i 4K Smart modele po konkurentnim cenama, uz dijagonale sve do 58 inča. Ipak, prava vrednost Tesla televizora krije se u Seriji 9, koja obuhvata najbolje Tesla televizore. Ovi modeli su daleko povoljniji od modela srednje klase mnogih drugih brendova, pri čemu im cena uglavnom ne prelazi 500 evra za 55 inča. Od nedavno, Tesla nudi i QLED televizore, koji čine deo Serije 9.

Slika i zvuk

Kupci Tesla televizora retko imaju primedbe na sliku i zvuk, posebno kod novijih modela. Tehnički, Tesla televizori su znatno napredovali tokom proteklih nekoliko sezona, a noviji modeli poseduju 2GB RAM, dok stariji poseduju 1.5GB. Ipak, procesori nisu najnovijih generacija. Kupci se nadaju da će Tesla jednog dana ponuditi i OLED modele, što bi OLED tehnologiju učinilo pristupačnijom prosečnom kupcu u Srbiji.

Zaključak

Ukratko, Tesla televizori su odličan izbor za kupce koji žele kvalitetan televizor po pristupačnoj ceni. Sa tri različite serije, Tesla nudi širok izbor za sve potrebe i budžete. Kupci su uglavnom zadovoljni performansama i kvalitetom slike, dok je odlična korisnička podrška dodatni plus koji Tesla nudi. Ako tražite novi televizor, razmislite o Tesla brendu – nećete biti razočarani!

 

Pogledajte kompletnu ponudu TESLA televizora na sajtu DOTmarket.rs