TCL televizori C93 serija

TCL C93 serija je poput magičnog prozora u svet pravog kinematografskog iskustva. Ovaj TV u sebi sadrži najnoviju mini-LED OD5 tehnologiju koja vam donosi jasniju i prirodniju sliku, kao i full array pozadinsko osvetljenje četvrte generacije za bolji kontrast i dubinu slike. Zahvaljujući QLED tehnologiji i HDR Premium 1000, slike su neverovatno jasne i realistične, a 144Hz Motion Clarity Pro vam donosi najpreciznije i oštrije HDR iskustvo koje ste ikada videli.

TCL televizor C93 serije je dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe svih ljubitelja filmova, video igara i sportova. Sa Game Master Pro funkcijom, podržanim HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR i Freesync Premium, ovo je TV koji će vam omogućiti uživanje u najnovijim HDR formatima poput HDR10+, Dolby Vision i Dolby Vision IQ, što ga čini savršenim izborom za gledanje filmova, igranje igara ili praćenje sportskih događaja.

Ali to nije sve! Ovaj TV je i pametan. Uz Google TV sa ugrađenim Google Assistant-om, možete jednostavno pristupiti svim sadržajima koje volite. Sada možete razgovarati direktno sa svojim televizorom zahvaljujući glasovnoj kontroli. Uz ONKYO front firing zvučnike sa ugrađenim subwooferom i dva dodatna vertikalna zvučnika, možete uživati u impresivnom Dolby Atmos kvalitetu zvuka na TV-u ili ga reprodukovati na svom TCL Sound Bar-u.​

TCL C93 serija je savršena kombinacija funkcionalne elegancije i moćne preciznosti. Luksuzni dizajn bez okvira i centralno postolje, omogućava vam lako postavljanje televizora na bilo koju površinu u vašem domu. Sa TCL C93 serijom, dobijate neverovatno kinematografsko iskustvo sa najnaprednijim tehnologijama, a istovremeno imate pristup najnovijim sadržajima zahvaljujući inteligentnom Google TV sistemu.

TCL C83 serija

TCL televizor C83 serije je jedan od najboljih QLED televizora na tržištu, koji predstavlja sjajnu kombinaciju inovativne TCL mini-LED tehnologije četvrte generacije i Google TV-a. Sve to rezultira u izuzetno preciznoj slici sa bogatim bojama i oštrim detaljima.

Sa full array mini-LED pozadinskim osvetljenjem četvrte generacije, 4K HDR Premium 1000 i 144Hz Motion Clarity Pro, gledanje filmova, sporta i igranje video igara nikada nije bilo ovako intenzivno. Uz Game Master Pro funkciju i podršku za najnovije HDR formate, uključujući Dolby Vision IQ i HDR10+, TCL C83 serija pruža jedinstveno iskustvo gledanja.

TCL C83 serija takođe ima najnapredniji Smart TV sistem na tržištu – Google TV sa ugrađenim Google Assistant-om, omogućujući vam da pristupite vašim omiljenim sadržajima koristeći samo glas.

Sa ONKYO zvučnicima sa dvostrukim subwooferom i Dolby Atmos podrškom, zvuk je jednako impresivan kao i slika. A sa elegantnim, bezokvirnim dizajnom i centralnim postoljem, ovaj televizor će se elegantno uklopiti u bilo koju prostoriju u vašem domu. TCL C83 serija je stvarno vrhunski televizor koji će unaprijediti vaše iskustvo gledanja na novi nivo.

TCL televizori C73 serija

Serija TCL C73 donosi sjajno iskustvo gledanja, uz QLED tehnologiju koja nudi žive i prirodne boje, uz podršku za HDR10 i HLG, kako bi slike bile još više zasićene i jasnije. Uz Full Array pozadinsko osvetljenje, ova serija ima izuzetnu kontrolu nad osvetljenjem, tako da crne nijanse izgledaju tamnije i bogatije, dok se beli tonovi ističu sa većom jasnoćom.

TCL C73 serija takođe dolazi sa 144Hz Motion Clarity PRO tehnologijom, što znači da su slike prikazane brže i preciznije, bez efekta zamućenja prilikom brzih pokreta na ekranu. Ova tehnologija je posebno korisna za sportske sadržaje i video igre, gde je potrebna veća brzina prikaza.

Uz podršku za HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR i Freesync Premium, ova serija je idealna za gamere, omogućavajući im da uživaju u najnovijim igrama sa najboljom performansom. Osim toga, serija TCL C73 dolazi sa Game Master funkcijom, koja vam omogućava da prilagodite postavke slike i zvuka kako bi se igra savršeno uklopila u vaše želje i potrebe.

Serija TCL C73 takođe dolazi sa najnovijom verzijom Google TV-a, što znači da je vrlo jednostavno pristupiti vašim omiljenim sadržajima i aplikacijama, koristeći glasovnu kontrolu pomoću Google Assistant-a. Ovo vam omogućava da brzo i lako pronalazite ono što želite gledati, bez gubljenja vremena na pretraživanje.

Za impresivan zvuk, TCL C73 serija dolazi sa ugrađenim ONKYO zvučnicima, sa podrškom za Dolby Atmos, što znači da ćete uživati u bogatom i dubokom zvuku, koji će vas potpuno uvući u sadržaj koji gledate. Uz opciju reprodukcije zvuka na TCL Sound Bar-u, ova serija pruža vam potpuno iskustvo gledanja i slušanja.

Sa modernim i luksuznim dizajnom, serija TCL C73 dolazi bez okvira i ima centralno postolje, što olakšava postavljanje na bilo koju površinu u vašem domu.

TCL televizori C635 serija

TCL C63 serija je vrhunska serija televizora koja kombinuje QLED tehnologiju, 4K HDR Pro i 60Hz Motion Clarity kako bi vam pružila oštru sliku sa najprirodnijim bojama.

Uz funkciju Game Master i podršku za najnovije HDR formate (uključujući HDR10+ i Dolby Vision), ovaj TCL TV je savršen za gledanje bilo kog HDR filma, serije, igre ili sportskog događaja.

TCL C63 serija takođe dolazi sa najnaprednijim Smart TV sistemom ikada: Google TV sa ugrađenim Google Assistant-om. Možete jednostavno pristupiti sadržajima koje volite zahvaljujući integrisanoj hands-free glasovnoj kontroli i razgovarati direktno sa svojim televizorom.

Uz ONKIO zvučnike, možete uživati u impresivnom Dolby Atmos kvalitetu zvuka.

Osim toga, TCL C63 serija ima elegantan i pametan dizajn bez okvira, koji dolazi sa podesivim postoljem koje omogućava lakše korišćenje TCL soundbara ili postavljanje televizora na bilo koju površinu u vašem domu.

TCL televizori P73 serija

Uz Dolby Atmos zvuk i podršku za ONKYO zvučnike, ovaj TCL TV pruža neverovatno iskustvo zvuka koje će vas preneti u svet svojih omiljenih filmova, serija i video igara.

Elegantan i moderan dizajn serije TCL P73 sa tankim okvirom i podesivim postoljem omogućava lako postavljanje televizora na bilo koju površinu u vašem domu.

Uz brzo i intuitivno pretraživanje, Google TV sa svojim preporučenim sadržajima i personalizovanim preporukama čini pronalaženje vašeg omiljenog sadržaja bržim i lakšim nego ikad pre.

TCL P73 serija je sjajna kombinacija vrhunskog kvaliteta slike i zvuka, naprednih funkcija i modernog dizajna – idealna za sve koji žele da uživaju u vrhunskom iskustvu gledanja televizije.

TCL televizori imaju jos aktualnih serija na nasem trzistu a sve modele možete pogledati na sajtu dotmarket.rs.

TCL televizori DOTmarket.rs